Ben jij onze nieuwe UI Designer?

Als UI design specialist werk je nauw samen met UX designers, onderzoekers en het development team. Door samenwerking destilleer je de juiste informatie die je nodig hebt om heerlijke, gebruiksvriendelijke interfaces te ontwerpen.

Het creëren van de menselijke interactie tussen de gebruiker en het systeem is niet eenvoudig. Je bent een probleemoplosser in hart en nieren en werkt iteratief naar je einddoel (het eindproduct). Je maakt interactieve prototypes om vragen te stellen, scenario's te testen en interactiepatronen te valideren met de gebruiker en stakeholders. Last but not least ken en beoefen je de laatste ontwerptrends zonder de basis uit het oog te verliezen.

Tijdens je ontwerpproces streef je naar het hoogste kwaliteitsniveau voor elk scherm, voor elk apparaat. Je wordt wat ‘itchy’ wanneer je misalignments, verkeerde spatiëring of onvermoede lettergroottes opmerkt.

Het ontwerpen van een digitaal product is voor jou niet zomaar een job. Je wilt waarde toevoegen voor zowel de gebruiker als voor het bedrijf.

Core skills 

 • Inlevingsvermogen: begrijpen wat zowel gebruikers als klanten willen, door de juiste vragen te stellen
 • Moderne ontwerptools zijn je speeltuin: Sketch, Figma, Framer, enz.
 • Grondige kennis van webtechnologieën (html, css, javascript)
 • Ervaring met (het opzetten van) Design systems
 • Bekendheid met UX design en usability testing
 • Goed oog voor detail
 • Kennis van Accessibility best practices en tools is key
 • Communicatieve vaardigheden


Persoonlijke competenties

 • Een klantgerichte mindset is een must-have. Je bent zelfverzekerd om klanten te adviseren over de best mogelijke oplossingen en stelt graag vragen om de gebruikersbehoeften te begrijpen. Daarnaast ben je meer dan in staat om zowel alleen als in een agile teamverband te opereren.
 • Je bent leergierig. Persoonlijke groei staat bij Pàu hoog in het vaandel en we willen dat jij in de driver's seat zit. We helpen je om het meest geschikte carrièrepad voor jou uit te stippelen. Ook kun je je eigen kennis delen met collega's via sessies, workshops en cursussen.
 • Pro-activiteit is een vaardigheid die we hoog in het vaandel dragen. Zowel intern als voor klanten ben je in staat om oplossingen aan te dragen, nieuwe kansen te vinden en mee te helpen om van Pàu een nog betere plek om te werken te maken!
 • Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn ook belangrijke componenten in het dagelijkse leven van een digital consultant en dit geldt natuurlijk voor beide kanten aangezien we je vanaf dag één zullen vertrouwen en je altijd eerlijke feedback zullen geven.
 • Aangezien we klanten hebben over heel Vlaanderen en Brussel, verwachten we wel enige flexibiliteit van jouw kant. Je kan er echter zeker van zijn dat we een leuk project zullen matchen met jouw ambities en interesses.


Fun extra's

 • Echte codeer ervaring
 • Agile & Scrum methodologie


Working at Pàu is about YOU!

People first.

Pàu is een digitale incubator waar je je volledige potentieel kunt bereiken door voortdurende persoonlijke ontwikkeling en verbetering van je vaardigheden en competenties. Je komt terecht in een groeiende digitale consultancy familie en wordt deel van een cultuur waar mensen de hoeksteen zijn van ons succes.

Aangezien we een cross-functioneel team zijn, zal je altijd kunnen leren (en coachen) zowel binnen als buiten je eigen professionele domein, terwijl je nauwe persoonlijke relaties koestert tijdens dit proces.

Wij leveren digitale oplossingen van topkwaliteit voor onze klanten, zowel op consultancy- als op projectbasis, van digitale strategie over UX-design tot applicatieontwikkeling. Ons klantenbestand bestaat uit nationale en internationale A-list ondernemingen en omvat grote organisaties binnen een brede waaier van boeiende sectoren.

We helpen ook digitale start-ups die naar ons kijken om hen te helpen een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we met elkaar omgaan in onze wereld.

We hebben momenteel meer dan 110 digitale experts in ons team.

Ben jij de volgende?Solliciteer nu.

Contact
Pàu NV
BE 0834 918 887
Frankrijklei 115, 2000 Antwerpen
info@pàu.be
logo baanBrekendeWerkgever 2022