DIENSTEN

Digitale experts - van strategie tot implementatie.

Uniek ontwerp & ontwikkeling

Pàu zet uw ideeën om in digitale producten op maat

Bij Pàu zijn we gespecialiseerd in UX, Agile Ontwikkeling, Content Management en Digitale Marketing. Ons team bestaat uit talent variërend van conceptuele UX ontwerpers & architecten, 3D experts, ontwikkelaars met zowel front-end JavaScript als back-end ervaring. Wij kunnen digitale producten ontwerpen, implementeren en onderhouden door de juiste profielen toe te wijzen aan een cross-functioneel team.

Onze methodologie is rechttoe rechtaan, maar nooit een koekje van een cent. Wij luisteren naar uw behoeften. We houden rekening met de technische vereisten en uw unieke bedrijfsdoelstellingen. Maar het allerbelangrijkste is dat we het product ontwerpen en bouwen vanuit het perspectief van uw gebruiker. Met een volledig scala aan digitale diensten - van digitale strategie tot het ontwikkelen van platform-specifieke apps - kunnen wij u helpen om van idee tot implementatie te komen in sprints met een vaste prijs. Voortgang, data en deliverables worden besproken in een dagelijkse stand-up, waardoor we een project op tijd en binnen budget kunnen opleveren. 

We kijken ernaar uit om te zien hoe we u en uw bedrijf kunnen helpen groeien.

Unique design & development
Leidt u naar resultaten

Digitale Strategie

Om te komen waar je wilt zijn, moet je het terrein dat voor je ligt begrijpen - en in kaart brengen hoe je daar kunt komen. Pàu helpt u precies dat te doen. Samen met onze klanten verkennen onze multidisciplinaire teams potentiële zakelijke kansen en design-gedreven tech-oplossingen. In onze ontdekkingsworkshops verkennen we externe factoren, identificeren we trends en duiken we diep in uw bedrijfsprocessen. Zijn er kansen voor innovatie? Zo ja, dan stellen we datgene wat we hebben ontdekt ter discussie, stellen we vraagtekens bij huidige verhalen en gaan we op zoek naar gedurfde ideeën. We maken een synthese van een brede set opties (gebaseerd op realistische customer journeys), zodat er een duidelijk stappenplan ontstaat. We beschikken over een scala aan innovatiemethodologieën; de best passende wordt afgestemd op uw marktcontext en organisatorische behoeften. Onze digitale strategen zetten vervolgens initiatieven in die uw strategische doelen ondersteunen, zodat u eindigt op een succesvolle bestemming.

Digitale Strategie
Gemaakt met mensen in gedachten

User Experience Design

Creatieve uitmuntendheid is onze kern. Bij elk product of elke dienst streven we ernaar de fundamentele behoeften van de gebruiker bloot te leggen om de best mogelijke ervaring te creëren. We co-creëren concepten, ontwerpen informatiearchitectuur en integreren innovatieve componenten. Merkoverwegingen en tone-of-voice worden geïntegreerd; bruikbaarheidstesten staan voorop. We stellen aannames ter discussie en herhalen de stappen totdat we genoeg waardevolle inzichten hebben verzameld voor een haalbaar prototype. Onze duidelijk gedefinieerde scope en gestructureerde werkwijze vormen de solide basis voor implementatie en een snelle go-to-market. Het beste deel? Een overtuigende digitale ervaring genereert tastbare resultaten - en de meeste zakelijke impact.

User Experience Design
Digitale uitmuntendheid

Web & Mobile Development

Mensen helpen zit in ons DNA: het ligt aan de basis van onze wil om problemen op te lossen. Wij ontwikkelen applicaties op maat en integreren ze in bestaande complexe bedrijfsomgevingen. We evalueren bestaande software, analyseren applicatieportfolio's, maken plannen voor moderne technologiestacks. Bij het moderniseren van legacy-software richten we ons op tijd, kosten en mensen. De combinatie van creatieve vaardigheden met de juiste technologieën en tools zorgt voor de best mogelijke prestaties en technologische ondersteuning. Wij ontwikkelen softwareoplossingen die uw digitale transformatie versterken dankzij domeinspecifieke expertise. Of u nu gebruik wilt maken van cloud computing, geavanceerde data-analyse, hybride applicaties of mobiele ecosystemen moet ontwikkelen (om er maar een paar te noemen), wij helpen uw bedrijf vooruit.

Web & Mobile Development
Itereren en verbeteren

Prototypering & Testen

Nadat een idee is onderworpen aan uitdagingen en rigoureuze overwegingen, wordt het ontwerp vertaald in een prototype. Product- en/of dienstkenmerken worden geïntegreerd, en het prototype gaat naar de testfase voor feedback van gebruikers. De verzamelde gegevens en inzichten bepalen of verdere ontwikkeling gerechtvaardigd is. Zo ja, dan worden aanpassingen gemaakt. Na verschillende iteraties gaan we over naar de definitieve ontwikkelingsfase en bieden we software- en webmasterondersteuning, zodat de verzending van het product soepel verloopt en de service betrouwbaar is. Wij werken de hele tijd met u samen.

Prototyping & Testing

Geschiedenis.

Vanuit een kelder in Antwerpen, België in 2011, concentreerden Pàu's eerste jaren zich op open-source websites, specifiek met Drupal. Nieuwe mogelijkheden kwamen met de investering in 2016 in een designteam, evenals digitale bedrijfsfuncties in strategie en bedrijfsanalyse. In 2018 werd Studio Pàu een onafhankelijke operationele eenheid om het dienstenaanbod van Pàu verder te verbreden. Nu een team van meer dan 135 digitale professionals, mengt Pàu ontwerpvaardigheden met technologische expertise om digitale producten te maken die presteren.

Ook al is ons eindresultaat digitaal, Pàu blijft een mensgerichte onderneming. Wij investeren in onze medewerkers zodat zij zich gewaardeerd voelen en zich kunnen concentreren op het leveren van uitstekend werk. Onze inzet heeft zijn vruchten afgeworpen, zoals blijkt uit onze groeiende portefeuille: we hebben het vertrouwen gewonnen van bedrijven in sectoren als financiële dienstverlening, detailhandel, ICT & telecom, overheid, engineering, bouw, facility management tot gezondheidszorg en biowetenschappen.

Geschiedenis
NEEM CONTACT OP MET THOMAS

Benieuwd naar meer?

Thomas en andere Pàu experten staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden.

Thomas
Contact
Pàu NV
BE 0834 918 887
Frankrijklei 115, 2000 Antwerpen
info@pàu.be
logo baanBrekendeWerkgever 2022