Think Human.
Act Digital.

Digital product design en development.
ONS WERK EN ONZE KLANTEN

Verbeelding die tot leven komt.

polestar financing module
Polestar
Polestar B2B Financing Module

Polestar was op zoek naar verbetering van de financieringsstroom voor hun B2B-klanten op de Belgische KMO-markt in samenwerking met hun lokale bankpartner. Het implementeren hiervan in een complexe omgeving met meerdere belanghebbenden waar veiligheid en gegevensbescherming van groot belang waren, was precies de uitdaging voor Pàu.

Polestar vond niet alleen een uitvoeringspartij, maar ook een digitale en toonaangevende end-to-end-partner voor meerdere projecten in Pàu.

Mediahuis
MediaHuis
Multi-branded design system

Mediahuis wilde consistentie creëren, zijn efficiëntie verbeteren en schaalbaarheid garanderen. Om daarin te slagen, deden ze een beroep op de expertise, het talent en het advies van Pàu. Lees hier de klantengetuigenis.

AWV BIM - OTL
Agentschap wegen & verkeer
AWV op weg met BIM en OTL

Als sector hebben we een grote kans om het gebruik van BIM op te voeren en efficiëntere en kosteneffectievere projecten op te leveren. De invoering van BIM in infrastructuurprojecten zal AWV een boost geven en zichzelf stevig positioneren als leider in technologische innovatie binnen Europa.

Wij helpen de ideale digitale producten te bedenken, ontwerpen en bouwen voor een betere wereld!        
PEOPLE FIRST.
KENNIS DELEN OP ZIJN BEST

Pau Sessions.

Onze medewerkers organiseren maandelijks inspiratie sessies en netwerkmomenten om kennis en vaardigheden over ontwerp, engineering en ontwikkeling te delen.

Voel je vrij om een van onze bijeenkomsten bij te wonen om inzicht te krijgen in wat we doen en hoe we blijven onderzoeken en leren.

Binnenkort
Geen opkomende evenementen. Blijf op de hoogte!
NEEM CONTACT OP MET THOMAS

Benieuwd naar meer?

Thomas en andere Pàu experten staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden.

Thomas
Contact
Pàu NV
BE 0834 918 887
Frankrijklei 115, 2000 Antwerpen
info@pàu.be
logo baanBrekendeWerkgever 2022