dreamland colruyt
Ontwikkeling
Strategie
UX ontwerp

De droom waarmaken: Kevin Michiels bij Pàu.

Mijn eerste dag en opdracht

Gezelschapsspelletjes, videogames, carnaval kostuums,… ik was op de hoogte van al zde laatste trends en releases op de speelgoedmarkt.

Dit alles kwam natuurlijk doordat ik als Pàu consultant op een project bij de speelgoedwinkel DreamLand zat. In deze blogpost blik ik even terug op mijn traject bij Colruyt Group. 

Mijn eerste werkervaring, mijn eerste dag als Pàu werknemer, mijn eerste dag bij de Colruyt Group, het viel allemaal samen op 2 mei 2016. Vol enthousiasme startte ik op het hoofdkantoor in Halle.

Ik ging aan de slag bij CCX, het interne communicatie bureau van Colruyt Group. Hier werkte ik in het begin voor 2 non-food merken, DreamBaby en DreamLand. Ik kon mijn creatieve en technische skills gebruiken om mee de marketing communicatie te ontwikkelen. Omringd door interne CCX en externe Pàu collega’s, leerde ik op korte termijn veel bij.

"Als consultant is het belangrijk om altijd open te staan om te leren en om flexibel genoeg te zijn om de klant te helpen met eventuele problemen die zich voordoen "
Kevin Michiels

DreamLand ontwikkelt zich tot een gedurfd en vooruitziend bedrijf

Één jaar later opteerde ik ervoor om dedicated voor DreamLand te werken. Een digitale redactie, uitgezonden door CCX en rechtstreeks bij DreamLand. Dit leek het perfecte scenario voor mij. Een nieuwe werkomgeving, met een nieuw team in het vertrouwde speelgoed wereldje. 

Ik had ondertussen via Pàu verschillende opleidingen kunnen volgen waarbij ik kon werken aan mijn lange termijn ambities. Mijn soft skills zoals communicatie, sturing, coaching en coördinatie kregen daarbij veel aandacht. Het was dan ook met veel goesting dat ik een nieuwe uitdaging kon aangaan bij DreamLand. Ik kon datzelfde team waarin ik eerst werkzaam was, gaan begeleiden. 

Ik werd de tussenpersoon tussen de digitale redactie en de business. Ik ging gezonde discussies aan met de marketing afdeling over haalbaarheid en planning van het te leveren werk. Mijn technische en creative achtergrond waren van veel waarde bij deze vergaderingen. Ik kon perfect inschatten wat de workload was voor het team en hoe we samen tot een goede oplossing konden komen. 

DreamLand is een bedrijf dat met veel ambities in de markt staat. De innovatie en de durf om nieuwe zaken te proberen, apprecieerde ik enorm. Het was niet altijd even makkelijk deze ambitie ook daadwerkelijk te realiseren, door de complexe structuur en verantwoordelijkheden van de organisatie. Ik heb op al die jaren dan ook DreamLand zien ontwikkelen tot een bedrijf met durf. 

Omgaan met processen, mensen en nog veel meer

In de laatste 4 jaar en 8 maanden leerde ik hoe het is om te werken binnen een grote organisatie als Colruyt Group. Omgaan met processen, budgetten en mensen. Ik heb enorm veel bijgeleerd en ben dan ook enorm dankbaar voor de kansen die ik kreeg binnen DreamLand. Als consultant is het belangrijk om altijd bij te leren en de klant bij te staan bij de problemen die zich vormen. Dankzij de opleidingen en ondersteuning van Pàu kon ik dit rijke traject afwerken bij DreamLand.

Bekijk deze video die als resultaat kwam

Het is nu tijd voor iets nieuw. Terug uit mijn comfort zone en klaar om opnieuw bij te leren. Met zeer veel motivatie gestart aan 2021.

Wat kan Pàu voor jou doen?

Wilt u uw klanten of gebruikers dichter bij elkaar brengen via digitale verbindingen? Neem contact met ons op en we laten u graag zien hoe we u kunnen helpen.

Wij zetten de gebruikerservaring centraal met behoud van een pragmatische aanpak in relatie tot de technische en zakelijke context!
PEOPLE FIRST.
NEEM CONTACT OP MET KEVIN

Benieuwd naar meer?

Kevin en andere Pàu experten staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. 

Kevin Michiels - Product Owner
Contact
Pàu NV
BE 0834 918 887
Frankrijklei 115, 2000 Antwerpen
info@pàu.be
logo baanBrekendeWerkgever 2022