docket header
Ontwikkeling
SAAS
UX ontwerp

Nieuwe Mijlpaal voor Pàu!

Docket©, SAAS (Software-As-A-Service) is een Planning Tool voor de medische groepspraktijk: Docket Medical

Pàu bereikt een nieuwe milestone in het gebruik van Docket©! In de laatste 6 maanden werden meer dan 1500 users actief in onze SAAS oplossing. Meer dan 70 groepspraktijken zijn ondertussen met Docket© aan de slag gegaan. Dit betekent dat we met veel vertrouwen nieuwe functionaliteiten in Docket© gaan lanceren. 

Collega An Bogaert doet voortreffelijk werk. Als business developer in Healthcare en Life sciences is zij binnen Pàu de drijvende kracht om oplossingen te zoeken voor praktijkmanagers.

"Tot de kern van elke succesvol georganiseerde medische praktijk staat het planningsproces van zorgpersoneel centraal. Meer bepaald in deze periode waar heel veel praktijken zich schrap zetten voor komende pieken zijn praktijkmanagers en planners op zoek naar een ideale bezettingsgraad van personeel. Tijdens de pandemie zagen we de sector meer en meer onder druk komen te staan. Het efficiënt inzetten van schaarse resources is een uitdaging in crisistijden. Optimalisatie van agendabeheer en personeelsplanning werden met Docket© "
An Bogaert, Business Developer Healthcare bij Pàu.

Publicaties

Docket© is een handige tool om de teamplanning in een groepspraktijk efficiënt uit te voeren. Recent publiceerden we twee artikels in 'Medisch Ondernemen' en 'Dag van de Praktijkmanager' waar collega An en Peter (customer succes manager bij Pàu) dieper inzoomen op Docket:

Medical Entrepreneurship

Day of the Practice Manager

Crowdfunding via KBC Bolero

Pàu startte met de ontwikkeling in 2019 van Docket als een SAAS Planning Tool specifiek voor de medische sector (PC330*).  Voor het bouwen van Docket© haalden we via KBC Bolero een budget op van ruim 250.000,- Euro. Gezien de complexiteit van de tool en de versnelling die we willen maken om een stabiele SAAS oplossing versneld op de markt te brengen tijdens deze pandemie, hadden we behoefte aan deze extra financiering.

Docket© is meertalig en onze medische groepspraktijken bevinden zich in Vlaanderen, Nederland en Wallonië en binnenkort ook in Frankrijk.

Krijg meer info over alle details van de Docket lancering

Aarzel niet om een kijkje te nemen op docketmedical.eu of neem contact op met An Bogaert!

Wij helpen de ideale digitale producten te bedenken, ontwerpen en bouwen voor een betere wereld!        
PEOPLE FIRST.
NEEM CONTACT OP MET ANTHONY

Benieuwd naar meer?

Anthony en andere Pàu experten staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. 

Anthony Iudicello - Managing Director
Contact
Pàu NV
BE 0834 918 887
Frankrijklei 115, 2000 Antwerpen
info@pàu.be
logo baanBrekendeWerkgever 2022